Monday, June 4, 2012

akuuu bosan :')

Reactions: 



Hai kawan-kawan xD k aku borink tahap kronik gilaa neh _________ - adaa fb bosannnnn ! bosan sebab dea baru lepas tuh kawan tuh 10 jaa ? gilaaaa sedih baq hang :') hahaha , buat teruk boleh . sometimes kan , bagus jugak tadak kawan yang kitaa ta kenai dalam fb tuh . ehh orang yang kita kenai mcm-2 tuh jaa pun bahayaa jugak . sebab deaaa sibuk jaaa nak tau pasal kitaaaa kan . susah-2 dea jaa nak stalk pasai org . ahh tak suruh kau stalk pun . k aku dok geram dekat org tertentu neh :')

semalam adaaa sorang dah kenaa block dengan aku . acc fb aku yang lamaa memang pehh laaaa ramai yang jenis setaii busy body . heran sngguh aku mampuih p laaa aku nak sayang sapaa pun kan ? aku ta kacau spender hang . toksah dok kacau spender org , jagaa spender sendiri naaaa . huh ! aku panaih . calm down fatin ________ ! sorry eh kalau hampa add fb baru aku , aku ta app . harap maaf ;) alaaa , hang jangan risau aku bukan jenis setaiii kebas boypren org . k utk pengetahuan hang aku dah jemu dah nan boypren hang tuh . meluattt lg adaaa doh :) aku dah memang tadak hati dah kat deaa , hang jgn risau . kalau hang nan dea smpai ke jinjang pelamin , ALHAMDULILLAH akan aku tabik spring at hang 10-2 jari aku . akan aku p kenduri hang buat red carpet daripadaa pintu gerbang nak masuk umah hang sampai dalam bilik pengantin hang . kahkah :) aku disini hanyaa mendoakan kebhagyaan hampaaa , and akan aku tunggu dan lihat sampai manaaa hampaaa :) dont worry sayaang :) aku takan kacau line hampaa aih :) HAHA , k bye busy body terhebat ;)



SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->