Tuesday, May 29, 2012

razi yang ku sayang :/

Reactions: 


wei , sedih ni . sumpah sedih gila sial . da taknak kawan aku ke ? jangan la . even kau bukan boyfriend aku , aku tetap sayang kau doh . always :'(  tapi kauu , mcm takmahu kawan aku je enn , bapak sedih sial . aku harap kita  kawan , sampai bila-2 . sampai  aku mati ! walaupun aku dah ada dia , kau tetap ada tempat dalam hati aku .err -___- mcm gampa** je ayat . tapi betul do . aku suka kau . tak penah terdetik pun dalam hati aku nak benci kau . dendam dengan kau . taktahu kenapa ya ? kurang bijak la aku ni . hmm . apa apa pun . semoga bahagia dengan gilrpren kau . aku sayang kau do :')


#aku sayang kau razi :')

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->