Monday, May 28, 2012

HOLIDAY ♥

Reactions: 



Hai kawan kawan , k aku boring tahap chemistry gilaa neh -___________ ! ada facebook pun bosannnn !
bosan sebab adaa org sukaa busy body , dgn melihat apaa yg kitaa update . herrr ! susah-2 diaa jaa nak talk stalk pasal kitaa semuaaa tuuu . ahh ta suruh pun tapi kalau hat jenis busy body pasai org memang tak tau lah plak kan . k aku dok geram dekat org org tertentu tuu . serius lu bikin wa panaih !

K , aku nak cakap pasal apaa harini ? hmmm , mcm tadak benda aku nak ckp . hahaha ,  meh gelak sikit hahaha k bye . Ehhh , leklu gua ta bukak kedai kopi lg . alerwww awux niee , takk sukeww leww titeww . haha , nak pengsan aku cakap mcm neh :) aku pelik laa org yg bole ckp bahasa tuh , apa kes lah ? duk elok2 dah ejaan dea bg putaq belik kepala org .

AAAAAAAA , k the holiday is now beginnnnnn :D serius syok , haha . habaq sikit budak sekolah mana ta syok cuti sekolah . tera jumaat sabtu pun dah rasa nikmat , ni tambah dua minggu lagi nikmat ! aku excited terlebih neh . hm , maaa jom lah pegi dolan dolan bosannn dok rumahh nie haa . :( hm , nak buat apaa cuti neh ? and and and ada homework dak tak tao . heee , k bye , tak tau nak cakap apaa dah just nak ckp kat hampa semuaa HAPPY HOLIDAY KAWAN ! ♥ Jaga diri okay cun cun sekalian ;) babai  . Assalammualaikum . 



SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->