Friday, April 6, 2012

lamaaa taaa update (:

Reactions: 


hi. assalamualaikum koraaaaangs. sihat ? alhamdulillah kalau sihat. kalau sakit, pergi makan ubat ya. and semoga cepat sembuh. hee rindu kitaa tak ? kalau rindu, imissyoumoreeeeeeeeeeee. kalau takk, pergi jahanam lah. hmmm. kenapa kitaa menghilang ? ohhhh kitaa busy, and and and ,  for sure, kitaa busy sebab kitaa kan calon spm . haaaaaaaahhh poyonya kitaaa ;) okayy, kitaa sangat stress sekarang yaaa. sebab ? mcm mcm laa , oral ta buat lg utk BM dan BI , folio ta siap lg . aduh , bilaa mao siap neh MALAS nak hafal and malas nak buat . bila nak SPM ? bilaa nak habis sekolah ? kitaa nak kahwin neh . hikhok ;) gatal kau neh eh , ;) watlek watpeace watcool laaa . sebenarnyaa mmg rasa takot pegang sebagai CANDIDATES SPM . tapi watlek jaa , makin pikir makin gilaaa bole jadi . bilaa tiba masaa diaaa buat laa dgn pnuh yakin yaa dok ? bole berjaya kan kalau asyik study jaaa . not facebook , open the book . kahkah ;)
okay , kitaa nak btw neh ahd minggu lepas kan kan adaa seorang pelajar kitaa mati lemas . alahai kesiannya adk taufik :'( imissyousomuch :( kenapaa adk pergi dengan keadaan mcm tuh , semua org sedih adk bilaa dgr announcement btw mayat adk dah jumpaa . kay , lama diaa tenggelam dari pukul 4ptg ahad smpai 9.15pg isnin baru jumpaa ? bayangkan lamaa diaaa tenggelam :'( baru pg ahd jumpaa diaaa dok gelak2 dengar kembar diaaa amirul . tetiba ptg tuh dh pegi dengan sepantas kilat .
*tempatkan adk taufik di kalangan org2 yang beriman :'(
kepada my ex-boypren walau kitaa ta kpel , msg awk dah cukup utk saya happy 24hours ;)
iloveyou budak gemuk ;) imissyousomuch . kbhaii ;) hafal oral buat folio . 

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->