Monday, March 19, 2012

result macam _____ . okay , watlek watpeace, ujian 1 baru . ;)

Reactions: 


hai pembaca , kitaa heree . haaa ni nak cerita niii . know whaat, kay gambar ats neh ta daa motif apaa2 pun , sjaaa gedix nak letak tak salah kan kan kan ? hikhok ;) okay , btw result  ujian 1 mcm harem . watlek watpeace watcool . jangan jadi mcm kitaa eh , esk exam mlm neh baru nak study . tuh laa padah diaa dpat result mcm neh ______ . teruk kan kan kan ? abaikan eh . ;) mood kitaaa dah berfungsi balik , tapiii ta 100% lg happy . masih adaa sedih masih adaa geram dan masih adaaa lg lah smuaa tuh . :') kitaa dengan ex boypren kitaaa dah ta da apa2 lg just as friend , tapi kitaa taa rasa sedih sngt , walaupun ta da apa2 kitaa tetap text dengan diaa sebagai kwn . cumaa rasaa ta happy mcm dlu :') tuhan tolong jagaa diaaa untukku eh ;) still love you ;) *muah . kitaa ta nak pdm anniversary dlm blog kitaa tuh , biar diaa disitu bilaa dpt pengganti nnti baru kitaa pdm eh . ;) kitaa sayang diaaa . facebook kitaa adaa fake relay eh , bukan btul2 pun , saja2 jaa buat nak bg smuaa org jeles . haha . ngada kan kan kan ? kkk babai . *muchlove auls . *muahmuah . 

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->