Monday, March 5, 2012

mcm-mcm ceritaa den adaa nak cerita ;)

Reactions: 


hi. assalamualaikum koraaaaangs. sihat ? alhamdulillah kalau sihat. kalau sakit, pergi makan ubat ya. and semoga cepat sembuh. hee rindu kita tak ? kalau rindu, imissyoumoreeeeeeeeeeee. kalau takk, pergi jahanam lah. hmmm. kenapa kita menghilang ? yeah , kita exam minggu neh . so jarang ada masa nak update blog , jarang jgk ada msa nak on9 24jam mcm fom4 dlu kan ? hikhik . ;) yaa , sekarang kita pegang status in relationship . ;) untung ah kan ? bukan relationship with someone , but in relationship dengan buku study sebab kita kena pegang status tahun neh , amat berat untuk kita memegangnya sebagai candidates SPM . dup dap dup jantung den neh tao . lagi berapa bulan jaa nak exam , tolak dengan cuti bagai . taa daa masa utk kita nak enjoy lagi . kitaa kenaa mengadap buku homework 24hours :(
kitaa bukan lagi pegang status honeymoon , (: tapi kitaa percaya yang exam nnti insyaallah kita bole jwp .
wish me luck yeah ;) sekarang kita tgh exam , lepas exam kita cuti seminggu . yeah . nak pegi datting , nak pegi shoping , nak ajak family pegi jalan2 , tapi mesti ta bole pegi jejalan cuti neh , sbb abg kita yang kita sayang tuh pegi PLKN , *berkhidmat untung negara . ececece ;) puihh , khidmat lah sangat , keluar nnti duduk rumah tanam anggur serupa tuh jgk :) okay , kita nak btw yang kitaa rindu dia , rindu sangat2 nak gaduh dengan dia , nak kacau dia bila time dia tidur , nak cerita potpet potpet kat diaa .
banyak story neh kita nak cerita kat awok sayang ;) hikhik ;) 16 neh diaa balik , okay ada chance nak kacau awok terok2 . tapi diaa balik mesti lagi gila jarang ah kita nak update blog , mesti dia ta bg ,
mesti dia halau kita study , mesti dia ta bg kita on9 dah , update blog kesayangan kita dah . mesti ,mesti , mesti ah memang banyak mesti :'( okay fullstop cerita pasal ngok ngeks neh ! menyampah den . :) okay , tadi dalam kelas kitaa kan , ada laah sorang perempuan neh , huh ! serius meluat dengan diaa . yaaa , memang kau tuh kawan aku , tapi time exam ta kan aku nak tolong hang bg jawapan jgk kodd , aku pun blur . mcm lah aku neh pandai sangat , semua bagai nak tnya dekat aku . adaa laah , soalan sivik tadi tanya lebih kurang mcm neh laa soalan diaa ''bagaimanakah cara hendak bagi kelurga penyanyang ?'' hang hentam jaa lah ayat apa pun janji pasal kelurga hang . keluarga hang ta kan ta penyanyang kod sampai tak reti apa grr _____ hang balik rumah p kawen laa weh , soalan senang mcm tuh pun ta bolee nak jwp nak kena ada orang bantu hang . org ta bg jawapan mula ah buat muka baran hang . awt semua nak kenaa jaga hati hang , nama pun exam mna bolee nak bincang2 . time taa exam cikgu suruh bincang ta mao lak bincang sembang jaa keja hang . time exam baru gelabah mcm bewak nampak manusia . ;) org mintak jawapan kat hang sikit pun hang ta bg , org panggil buat2 ta dengar . mcm mna perasaan org time tuh ? hang ada pikir ? taa kann , so mampus lah hang . :D
ilmu sendiri kedekut taik hidung masin , hang ingat org suka dengan peragai hang mcm tuh ? pikir laa weh . ;p berubah demi masa depan hang . :D . okay , dah tutup bab minah nehh :) meluat den .
ini lagi kes berlaku dekat sekolah aku jgk , ehem ehem ____ kes neh melibatkan diri kitaa jgk . muahehe ;) tadi adaa lah budak laki classmate kita jgk , aduh aduh malu jgk laah . ta tao mukaa nak letak manaa neh ? lubang najis pun ta terima . *eh apa aku melalut sampai sini neh . ;) okay bermulanya disini , kita nak cerita tadi laki tadi tuh diaa pegang tangan kitaa , aduhh jatuh maruah den , dan tgn kitaa dah ta suci dah dengan seorang lelaki neh :( nak nagess :'( makkkkkk ! tolonggggg !
mesti hampa nak tao kan mcm mna bole tepegang , okay diam2 toksah dok bawak mulut sangat naa , dengar pejelesan dari tuan punya badan dlu . ;) hikhok . mula2 macam neh , semua budak classmate kitaa dok heboh yang capital A suka dekat kitaa , kitaa ta mao lah kita dah ada capital R , so depaa dok buat2 ceritaa bagai . kita geram lah , kita suruh lah laki yang pegang tangan kita neh p bgatau deka capital A ba alif ba yaa . *eh , ta baik kan sebut binatang neh . sekali neh jaa kita sebut lain kali ta mao daah sebut . kita tunjuk lah tngn kita kearah capital A , tetiba si laki neh terus pegang tangan kita , malu laah weeehh ! nasib taa daa cikgu , tidak jadi kess laa bendaa neh . dlm msa yang sma , azwan muka mcm boypren kitaa tuh ada berdekatan dengan tempat kejadian , wahhh malu wehh , diaa pun dapat tgk free show tuh . :( hang memang terok laah laki weh ! sebab hang aku malu , tapi hang relex saja . grrr ! _____ kay , stop hampa pun dah penat kan baca daa telampau panjang ceritaa kitaa hari neh . fuhhh2 , lengah tangan den taip essay neh . kalau dlm exam mcm neh , serius bole dpt A++ . ;) hikhok . 
aaaaaaa facebook bosan kan ? well bosan lahh untuk orang yang tak HOT macam kita ni kaaaaaaaaan , aha. aha. ahaaaaaaaaaaa :O k .. kita dah taktahu nak  update apaaa. dah banyak membebel rasanya ya ? :P hehe k lahh , rasanyaa orang yang membaca ni dah bosan kot . tahpape tah yang kita mengarut panjang lebar ni kaaaaan. haihh. soo byebye . muchh lovee :*

LOL
THANKS KORANG. OHH MAAF JIKA ADA YANG TERASA OR MARAH. PEACE K  ;)







SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->