Monday, February 20, 2012

ceramah maulidur rasul ;)

Reactions: 



haii,fuhh-2 habuk gila,lama ta update.busy-3 ;) hikhok ;)
okay kat sini nak cerita semalam sekolah kita ada ceramah maulidur rasul .
fuhh-2 best-2 serius ta boring sebab apa?mesti ada sebab kan ? hikhik ;)
okay,ustaz ceramah tuh serius hensem habaq hang :) HAHA . suara dia serius nsem habaq hang.
tapi rugi dia bawak ank dia smlm,kacau line haih ;) hikhok :)
nama dia ustaz muzamir,full name ta tao :D dia dari sekola SMKA NIBONG TEBAL :)
dia nyanyi lagi nasyid semalam,mcm-2 lagu dia nyanyi memang lah ta boring kan ?
tapi suara dia sedap,lagu lah kita ta boring.asyik usya diaa jaa . haha .
sembang pun dak :) smpai macam tuh .
*ingat hoii dia dah ada rumah tangga :) hikhik ;)
nak btw yang tuh jaa . kbai ;)

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->