Monday, December 19, 2011

sayang awak-2 semua ;)

Reactions: 


haii , selamat malam aweks-2 pakwes-2 . hee  ,
gembira seketika sebab dah banyak org follow .
tengs awak-2 smua . sayang awak semua .
*muah pipi kanan muah pipi kiri . hee . ;)
watlek watpeace ;)
dah follow dtg-2 lah melawat kan , sila-2 . heee ,
mcm panggil kenduri plak . HAHAHA , okay t kenduri kita saya panggil awak-2 semua . hee ,
kenduri kita 2020 . HAHA . #tudia suka duk wat gedix .
awak-2 semua tak mengantok lagi ka ? hee , jom tdo awak , saya peluk awk . HAHA .
*tudia ulat bulu naik badan dah . HAHA , toksah duk layan kita , kita suka sewel sikit . heee ,
okay lah , kita nak cerita pasal si buah jantung pisang berangan saya plak . hee , bc tao . ;)
saya dengan dia dah okay , dah mula sayang-2 , da mula ulat bulu naik badan , eheee , jangan
dok pikir negativ , think positive lah sayang , kita nak manja-2 jaa , hee . kbai lah awak ,
dah malam ,  nyte guys ;) muah sikit <3


SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->