Thursday, October 20, 2011

deactive facebook :)

Reactions: 

okay , fatin deactive facebook dulu okay . bila da okay t fatin active balik .
so , kita jumpa d shoutbox blog fatin lah . hee .
okay , nak tao ta sebab apa fatin deactive neh ?
kay mai nak cita mai , hee :)
tujuan fatin deactive neh , fatin da bergaduh dgn boyfie fatin ,
dy kata pilih lah , pilih dy or fb , so fatin jawap pilih dy , dy kata
kalau pilih dy buang facebook , okay fatin deactive .
sebab fatin syg dy sangat-2 , mesti korang kata kan sampai macam tuh sekali ,
dy berkorban demi cinta dy . ta pa lah korang kata apa pun janji fatin ta ilang dy .
nak tao semua punca neh mai dari sapa . mai dari kawan dy lah .
kawan dy btw dy yg fatin dok wall dengan bdk laky . okay fatin ngaku fatin
dok wall ngan bdk tuh , tapi wall semua orang bole tengak kita tulis apa .
ya bukan ? ta private langsung . tapi dy ta caya jgk , okay ta pa .
fatin ta larat nak nagis da sebab dy , sbb fatin syg dy sangat-2 . :(
kbai ;) menangis dan terus menangis . :'(
SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->