Tuesday, June 21, 2011

Today i'm sad+happy -_-

Reactions: 
assalamualaikum , aku tampil d blog neyh utk story mory about today .
first sekali , pg-2 tdi dlm pkul 5.30 a.m , en.hati text btw jga diri baek-2 ,
jgn noty-2 kt sekolah , yeah saya ta noty lah .
(jgn fikir bukan-2 ini merosakkan relationship kita) ceh ! bangga plak . HAHA .
arini dy kena pergi kem ketua pegawas d SP , CINTA SAYANG RESORT !
nanak pegi sana jgk . 3hari 2 malam kita ta bersama daa , huarghh ! lamanya !
ta tahan utk menunggu ! second , pegi-2 sekolah ta smpai 5minit cikgu buat
announcement , btw kena turun dewan bc yassin . it's oke lah . turun-2 ,
sbelum jejak kaki masuk dewan sembang kejap dgn ilah , farah , tasya .
tetiba dorang btw jgk yg amir terlibat dlm kem tuh . asa hati ny mcm nak
dok dlm beg dy jaa nak ikot . HAHA . dorang btw yg amir bwk fon . huarghh !
membara dgr nya . asal en.hati ta nak bwk . takot sngt ! benci lah .
ta pa lah cita pasal neyh , semoga dy selamat pergi and selamat pulang .
third , kt sekolah da wat hari persaraan USTAZAH HJH SOPIAH .
ta belajar lah arini , dok dlm dewan tuh smpai sakit punggung . HAHA .
daa lah kena dok ats lantai , agak lah . (wat cm ta besa)  hee .
sedeyh jgk lah , dy mengucap pun dy nges , sebak ta bole nak ckp
yg dy akan besara . huarghh (!) . kita yg tgk neyh pun daa nges . huhu .
time wat slide show tntang sejarh hidup dy d sekolah SMKSAT ,
ada pic aku bg hadiah kt dy , time hari guru dy dapat anugerah GURU PALING TERCANTIK !
bangga laa kejap daa pic aku . HAHA . tpi agak aku lah ramai yg ta perasan kod ,
sbb kelabu , slide show dy ta terang . naseblah . kalo nmpak jelas-2 sumpah malu kod .

p/s ~> ustazah sngt sporting . kami semua sayang ustazah .
          semoga ustazah bahagia d samping family tercinta .
          jasa ustazah akan kami kenang . kami engat ustazah smpai bila-2 pun .
          kbai ;) .
SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->