Monday, June 27, 2011

ta da tajuk . sorry . :)

Reactions: 
hey . agak lama kan aku ta update . hee . sory .
smlm kan aku ta pegi sekolah , sbb da JAYA WARIS utk bdk fom 3 , 5 , 6 .
ya laa , dowang kan exam taun neyh . katanya ta belajar , tuh yg aku ta p . HAHA .
terok kan ? lg pun ta larat lah , sbb sabtu tuh aku ngan cousin n family aku g tawaf penang .
agak penat laa kan ? HAHA . tu yg aku buat keputusan pg to ta pegi kolah .
aryny aku pegi , pg-2 buta da dgr announcement btw siapa yg tidak hadir smlm
sila turun d hadapan pejabat sekarang ! fuhh ! jantung nak luruh derr . HAHA .
turun-2 nah amek , rmai kod ta yg ta mai smlm , kebnyakkan budak
fom5 n fom3 . dok lah kt dpan pejabat tuh setengah jam . dgr cikgu tuh dok membebel .
huarghh ! benci kod ! aku dgr rmai yg bg alasan mcm-2 , yg ta munasabah pun da , kan da kena tahan nan ckgu tuh , laen kali btw lah jwapan yg munasabah sikit , smentara tnggu turn aku , aku tgk lah bdk-2 yg kena pnggl tuh mcm-2 alasan bg . nak tegelak pun daa , ada yg bg seluar sekolah saya hilang cikgu . HAHAHA .
nak tegelak aku . hoho . sabor jee lah .  lpas tuh dy pnggl nma aku wahh , jantung nak luruh kod dok gelak kt org sngt . rmai ada , aku nak bg alasan ape neyh . fikir-2 jgak lah . then , aku btw yg aku demam . HAHA .
(tipu sekali neyh jaa saya janji ta kan tipu dah) hee , ckgu tuh jwp , ouh oke
awk jarang ponteng sekolah saya bg balik kelas lah .
huarghh ! seronok , nseb dy ta soal bnyak mcm bdk-2 laen , n aku besyukur yg
aku ta kena kelas TAHANAN ! nseblah ! klo kena kelas tuh menangis ta berlagu kod .
ouh oke t update laen . hee .
  kbai ;)
SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->