Wednesday, January 11, 2012

wah wah lama itew hilangkan ? mesti rindu gila kan kan kan ? kehkeh ;)

Reactions: 




haii pakwe hai makwe , *muah sikit rindu lolz ;( awak² rindu ta ? msti rindu gila kan ?
kehkeh :) #perasan jaa neh :) wow , best meh tgh update neh hujan lebat , shejuk laah ;)
okay , nak cerita kat sini kat rumah kita hujan lebat , kilat guruh semua ada ,
wahhh takot ;) mintak simpang malaikat 44 lah , jgn jdi apa² kat kita , kita nak kahwen dulu ;)
hee . #oii budak sedar sikit yang awak tuh tahun neh candidates SPM , keja pikir nak kahwen jaa .
alaaa , biasa lah bdk² baru nak up . HAHA . awak² semua pun nak kahwen jgk kan ?
tipu lah ta nak kahwen .
eh² da cukup apa yang kita merepek neh :) kita nak cerita .
sebelum² neh yang kita ta update blog kita , kita demam lah awk lagipun dekat rumah kita
cabel streamxy kampung kita kena curi lah . WTF lah kau pencuri , menyusahkan kita nak buat keja
guna streamxy . bodoh bengap (!) ta kesian ka dkt mak bapak kau kecik² dulu seekor nyamuk pun ta bg
gigit badan kau , nyamuk tuh ta dan nak gigit dah kena tampar mati . laa dah besar bukan
nak balas jasa mak bapak kau , bela mereka macam mna mereka bela kau kecik² dlu ,
sejuk perut mak kau mengandungkan kau ,  neh ta buat keja yang ta halal neh . geram aih (!)
sekali kita tergandela nak buat keja guna streamxy neh .
dah² cerita pasal pencuri tuh , sakit hati kita . tengok kau kalau kita dapat kau mampus kau .
kita rejam dalam loji taik rumah kita , biar dekat kau . gatal sangat pergi curi kenapa . herr (!)
okay , kita nak cerita pasal hari persekolahan kita pulak . okay kejap jaa kan kita dah candidates SPM ,
pastuh kita nak kahwen . eh² , taaa . ;)
kita ta bole main² dah sekrang kita kena study buka buku , bukan buka muka buku naa :)
heee , ;) muahhh SPM wait me ;) kehkeh . rasa best lah plak belajar asas² form5 neh .
ta mcm tahun lepas fom4 , ta rasa apa . tudia sampai mcm tuh . HAHA .
#hey awk ta baik tao , ilmu tuh suka ta suka kena terima jgk dgn ikhlas . baru hidup berjaya ;)
okay baii , nanti kita update lagi naaa . homework kita tahun neh bertimbun . sabar jaa lah .


* wahh takot meh nak SPM neh , ce tgk kat atas tuh ,
BERJUANG UNTUK MASA HADAPAN .
so good luck laa noh utk candidates SPM 2012 . ;)
assalammualaikum ;)

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->