Monday, November 14, 2011

story mory datang lagi :)

Reactions: 

                             
haii , assalammualaikum , jawap ta jawap dosa , jika jawap sayang :) #muahmuah :)
okay , story mory datang lg . hee . dosh-2 aww , sakit kepala sbb rindu sngt kt bdk neh .
tengah fikir tentang dia . tao lah dy ta nsem mcm boyfie ampa ,
tpi dia lg sweet pada boyfie ampa , ampa ada ? HAHA .
#kiddingjanganambilhatibendatakbetul.yatak ?
gambar neh pun curi aw , d album PRIVATE NAME .
HAHA , mana bole bgtau nnti kantoi lah , bkn dari FACEBOOK dy . hee .
whatever lah amek tang mana pun , kt sini bkn nak cerita tentang gambar neh
amek kt mana . HAHA . nak cita pasal dy , rindu gila kt dy . lama ta meet ,
last meet sebelum puasa . wahh (!) lama kan kan kan ?
ta jumpa lama pun ta pa kira okay lah kan jauhi daripada maksiat . HAHA .
skola dia da mula cuti , jelez meh . skola kita blom lg  . huhu :'( amat sedeh :(
sabor jee lah , pengetua kita ta mcm pengetua dia . :D
                                               
                               
untungkan jika pegi sekolah pengetua lepas balik awal . HAHA . pada dok umah
ta watpa , beh bek p skolah dpt merid :)  p sekolah maen banyak ,
maklumlah cikgu pun ta heran , nak watpa pun . okay , neh hot story meh ,
koperasi sekolah kita dengan bilik guru disiplin sekolah kita kena rompak .
mcm-2 hilang , henfon kena rampas pun hilang , salah sowang guru btw
buku record pelajar pun hilang d ambil . koperasi sekolah kita , baju sukan kena curi ,
buku untuk tahun depan kena jgk , malangnya buku yg ta d ambil mereka curah dgn air mineral
dlm peti sejuk tuh , so buku yg d curah air tuh semua da ta bole guna , sbb buku tuh jadi kembang ,
bole tahan banyak jugak depa curi dengan depa curah air tuh .
baju nak kata hampir-2 200 helai . memang gempak lah , polis bhgian penyiasat smua mai smlm ,
maybe dpa amek cop jari , then rini dpt sorang yg mensyakki smua tuh .
bdk sekolah tuh jgk , fom3 . dasyat dia , baru lpas exam , result pun ta kuar lg .
da panjang dah story neh , nanti ada story lagi kita update lg . :)
watlek , watpeace :) heee , kbai ;) layan muka buku kejap :)
SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->