Friday, July 8, 2011

ta paham ?

Reactions: 
hey . saya nak strory mory neyh . yeah , saya mmg ta faham
dgn relationship kita sekarang . kejap O.K kejap K.O .
adoi , saya pun ta tao cmna . hm .
semalam kita gado-2 kan right ? pg neyh bru oke ,
to pun ta mcm dlu . awk btw saya yg smlm lah
kita gado paling terok n pling lma . yeah !
mao tao ta punca dy ? neyh punca dy , on9 fb ta btw saya .
(small matter jaa kan ? )
saya mara dy sngt sbb mlm tuh saya nak on9 dy ta bg , oke saya ikot jaa ,
tetiba smlm dy on9 , ta btaw saya . huh ! (panas kod)
neyh saya on9 saya minta izin awk kan ? awk bg , saya on9 .
to pun saya off9 IM . sbb saya ta nak laky hantar chat kt saya ,
saya ta mao bg awk cemburu dah . fb saya da rmai org add , tapi
kebanyakkannya laky . saya ta app . awk try lah bkk fb saya klau ta caya ?
kita da janji yg ta kan on9 , kalo awk ta on9 saya ta on9 . cmneyh kan ?
tapi mna janji awk yg dlu ?
pg tdi oke kejap neyh mula balik . kenapa sekarang kita asyik gado ?
dlu ta pun . ta penah nak gado . yea la kan , kata org mula-2 kenal
mmg sayang-2 , lma-2 knal mesti bosan fikir nak CLASH  . hm . saya ta mao ptos dgn awk ? awk pun ta nak ptoz dgn saya kan ?
saya sayang awk sangat-2 . saya sentiasa berdoa agar tuhan
memberkatikan hubungan yg kita bina selama neyh ,
dan doakan semoga hubungan kita berpanjangan . ta mao gado-2 lg tao ?
hm . gtg . mood sad :'(
         ^__kbai__^ ;(

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->