Monday, July 18, 2011

nothing lah kan nak update apa pun ta tao . hm .

Reactions: 
hye . di sini atyn nak btw yg atyn nan encik boyfie ,
tengah badmood . besa lah dua-2 ego apa pun ta bole .
sayang , semalam ptg baru kita jumpa kan ?
malam awk buat peragai ? apa masalah awk ?
saya tao salah saya , give me one more chance :'(
forgive me lah awk :( . trust me oke . :(
hm . da la stop cita pasal awk ! saya ta mao nagis again .
kt sekolah tadi , pg-2 g sekolah , ta cakap dgn sapa . ha . agak bagus lah kan ?
naik-2 kelas , kerusi hilang , agak sial lah kan makhluk yg amek kerusi aku .
aku da laa ta da mood , buat bg ta da lg . congratulation lah bagi sakit aty aku !
pegi cari kerusi , naek-2 tgk jadual , aku betugas lah arini . wahh ! kelas mcm tong sampah !
banyak sampah nak mampus , amek penyapu sapu-2 . selsesai suda .
pastuh kwn aku dtg tnya npa razi buat apa ? hm . ssh kan nak explain kt ampa .
t aku nages lg . tapi ampa kwn aku , aku btw , hm . nak nages . huargggh !
lpas-2 cita , cikgu BM dtg . tekejut lah aku , budak laky cakap dy ta dtg . best lah kan ?
tetiba nampak muka dy yg serius tuh . takot arh !
dy suruh buat rumusan , oke fine aku buat . sambil buat , sambil dy panggil nma
sorang-2 buat ujian lisan . takot arh . mai giliran nama aku , OMG !
not yet ready ! tapi hentam ja lah kan ? da buat lisan rasa lega lah sikit .
hm , oke lah , malas nak story lg . masih lg ta da mood . :'(
chenta haty saya ta bg saya on9 facebook lg . dy cakap kalau dy
on9 baru bole saya on9 . huh ! (damn lah kan ?) sabor jee lah selagi bole sabar dengan awk .
kbai :(

SUKA ? LIKE JERR ;) TERIMA KASIH DATANG LAGI ;)

No comments:

Post a Comment

-->